Telefonszám
+36 70-623-64-82
E-mail
kiss.szilvia.hairstylist@gmail.com

Parabén, szulfát és mesterséges színezőanyagoktól mentes

Sampon: A hajtövektől a hajvégekig táplálja a hajat, és megújítja a hajszerkezet nedvességét. Szilikon mentes is!

Balzsam: Könnyű, parabénmentes kondicionáló balzsam, amely belülről erősíti az egyes hajszálak szerkezetét, így egyszerre javítja és megőrzi a haj természetes vitalitását.

Maszk: Parabénmentes hajregeneráló maszk, amely intenzíven helyreállítja a haj természetes belső szerkezetét és erőtől duzzadó hajat kölcsönöz.

Hajban maradó balzsam: Parabénmentes, kétfázisú hajban maradó kondicionáló, amely tartást ad a hajnak.

Megújult külső és belső! Microlight technológiával ellátott sampon most 93%-kal élénkebb hajszínt biztosít. Úgy védi a keratin rétegét a hajnak, hogy a réz molekulákat körülöleli és csökkenti a haj töredezettségét. A folyékony kristály technológia egy vékony védőréteget képez a hajszálak köré, ami ezáltal visszaállítja a haj élettel teli állapotát.

 

A Liquid Hair, más néven folyékony haj, egy molekuláris hajszerkezet javító kezelés, amely megerősíti a hajszálakat és növeli annak ellenállóképességét. Hatása akár 5 hajmosáson keresztül is kitart.

Az úgynevezett molekuláris hajszerkezet javító technológia új kötéseket hoz létre a megsemmisült, aminosavszálak között a haj belsejében, ezzel kitöltve a sérült részeket.  A hőre aktiválódó formula hatékonyan újjáépíti a roncsolódott rostokat a hajszál belsejében, ahol a károkozás történt.

Kiváló eredménnyel alkalmazhatjuk minden hajtípusnál, legfőképpen a sérülékeny, roncsolt vagy festett hajú vendégek hajápolása során.


Szórt fényhatás a púderes, füstös végeredményért.

6 új, pasztel árnyalat, amely több mint 15 hajmosásig tart. 70%-os őszhajfestést biztosít.

Melírozó por, mely alkalmazása kiváló szabadkéz technikánál, így különféle intenzitás érhető el vele. Matt fényű hatást biztosít, mely akár 15 hajmosásig tart. Egy lépésben felvilágosít és színez. Újdonság az előzőekhez képest hogy ebben már a SPECTRALIFT technológia érvényesül!

Az Innosense hajfesték az ECARF  ***** minősítéssel rendelkezik (Európai Allergia Kutató Központ).

A Wella Professionals megoldást nyújt azon vendégek részére, akiknek bármilyen irritáció, viszkető, kellemetlen érzés lép fel a hajfestési folyamat során.  Az ammóniamentes hajfestékekkel szemben a ME+ technológiának köszönhetően a Koleston Perfect Innosense hajfesték esetében nem kell kompromisszumot kötni színeredmény, ősz haj fedés és színtartósságot illetően, hiszen az Innosense hajfesték a Koleston Perfect által nyújtott kiváló eredményeket nyújtja. A ME+ technológia lényege, hogy a módosított festékmolekulának köszönhetően az allergia kialakulásának esélye lényegesen lecsökken.

Az Innosense hajfestéket ajánljuk az egészségtudatosan élő vendégek részére, akik nagy figyelmet fordítanak egészségük megőrzésére.