Telefonszám
+36 70-623-64-82
E-mail
kiss.szilvia.hairstylist@gmail.com

Kiss Szilvia

Esküvői Frizurák

Könnyen elkészíthető esküvői frizurák -

lépésről lépésre

 


 A fenti címmel jelent meg első könyvem, amellyel témájából és felépítéséből adódóan elsősorban a pályatársaimat szándékoztam megcélozni, de a végeredményt látva bátran kijelenthetem, hogy jó helyre kerül minden - éppen az esküvőjére készülő - pár könyvespolcán is.

Igyekeztem mélyrehatóan körüljárni a témát, ezért tizenöt merőben más stílusú, hangulatú frizura elkészítése került rögzítésre, minden részletre kiterjedő alapossággal mind a képi, mind a szöveges megjelenítést illetően. A lépések aprólékos bemutatásán túl próbáltam hasznos tippeket is adni, amelyek segítségével egyszerűen kialakíthatóvá, egyedivé és tartóssá tehető az elkészített alkotás. Nem hiányozhat a könyvből azon termékek sora sem, amelyek nélkül soha nem készülhettek volna el ezek a frizurák ilyen minőségben.

A könyv összeszokott csapatmunka eredménye, hiszen a közreműködők nem csak munkatársaim, hanem sok éve már személyes barátaim is. Bízom benne, hogy az ebből adódó különleges hangulatot minden kedves olvasóm tetten éri majd a lapokon. A nem szakmabeliek talán fokozottan örömüket lelhetik a kiegészítők, ruhák, ékszerek, virág-költemények, sminkek, fotók sokszínűségében is.

Remélem, hogy a könyv segítségére lesz mindazoknak, akik a saját vendégeiknek szeretnék elkészíteni ezeket a hajkreációkat.

Ajánlom Neked, aki most rám találtál.

 

Tisztelettel Kiss Szilvia                                  

 

Megrendelés menete:

 Megrendelheti a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 0670 623 6482-es telefonszámon, vagy az alábbi megrendelő lap kitöltésével, postai utánvétellel. Az ár a postai költséget nem tartalmazza.

A könyvet átveheti a következő címen személyesen is 1053. Budapest. Molnár utca 33 szám alatt az Etalon szépségszalonban.

Az Esküvői Frizurák lépésről lépésre című könyv ára most akciósan, 9900 forint helyett csak bruttó 4000 forint. Az ajánlat a készlet erejéig él!

Esküvői Frizurák Könyv Megrendelése