Telefonszám
+36 70-623-64-82
E-mail
kiss.szilvia.hairstylist@gmail.com

Szeretnék veletek megosztani egy tippet, hogy azok a vendégek akik mindennap vasalják illetve göndörítik a hajukat, hogyan tudják megóvni a hajukat a hő káros hatásaitól és, hogyan kell használni ezeket a termékeket.

A wella által forgalmazott THERMAL IMAGE hővédő spray erre a problémánkra a megoldás.
Megvédi a hajunkat a vasalás illetve a hajsütő vasak által okozott károsodásaitól és óvja a hajszínünket is.

Használata teljesen egyszerű: Száraz hajon kell alkalmazni. Amikor elkezdjük a hajunkat vasalni vagy göndöríteni és leválasztottuk a tincseket, akkor karnyújtásnyi távolságról fújjunk a tincsre egy fújásnyit a termékből és kezdődhet a vasalás.

 

Sokunk életét nehezíti meg a száraz haj, ami a frizurának fénytelenséget és, ezáltal nem túl esztétikus megjelenést kölcsönöz. A túl gyakori hajmosásnak, szárításnak, valamint a túl forró hajszárítóval való hajszárításnak, hajvasalásnak és göndörítésnek illetve nem utolsó sorban túl sok stressznek tesszük ki a hajunkat, ezért a szárazság megelőzése végett a haj kezelése különös odafigyelést igényel.

Főként ebben a hideg, párás időben fokozattan oda kell figyelnünk hajunk ápolására.

Egy új terméket szeretnék nektek bemutatni és tippeket adni, arra, hogy hogyan tudjuk megőrizni hajkoronánk egészségét, fényét és esztétikus megjelenését.

Az Sp Luxe Oil egy olyan fantasztikus termék, amely megoldást ad a kezünkbe, ezekre a problémákra.

Miért is más, mint a többi versenytárs termék?

 

Ezzel a fénytermékkel fokozott színragyogást és természetes tartást adhatunk frizurának.
Érjen el tökéletes finish eredményt UV védelem mellett!
Alkalmazás: tartsa karnyújtásnyi távolságra a terméket és könnyed, egyenletes mozdulatokkal permetezze a hajra a hajszín ragyogásának fokozásáért.

Kiszerelés: 200 ml

• Száraz olaj technológia kristálytiszta olajakkal
• Azonnal fokozza a hajfelszín ragyogását
• UV védelmének köszönhetően színvédelmet biztosít.

 

 

A göndör haj a világ egyik legszebb természet adta kincse. Egyetlen egy titka van azok számára, akik nem így gondolják, hogy meg kell tanulni ápolni és kezelni.
Egy precízen levágott, szépen megfestett, színezett vagy melírozott természetes göndör haj mindig különleges.

Néhány probléma, amely a természetes göndör hajaknál előfordulhatnak:

  • Fénytelen.
  • Kócos, fésülhetetlen.
  • Szálkás, töredezett.
  • Végei elvékonyodnak.

 

A tegnapi nap a Természetes göndör haj rejtelmeibe vezettelek be Titeket, ma pedig azoknak a vendégeknek fogok tanácsokat adni, akiknek nem adatott meg a természetes göndör haj, és egyenes hajukat szeretnék egy-egy alkalomra hullámossá illetve göndörré változtatni.

Első lépésként nagyon fontos a sampon kiválasztása és használata.
Mindenképpen Volumen-növelő sampont használjunk. A sűrű koncentrátumú sampon szárítja a hajat, ezért ne feledd hígítani egy kis mérőpohárban, és ezután vihetjük csak fel a sampont a fejbőrre és a haj egész területére, és masszírozó mozdulatokkal mossuk meg a hajunkat. Ha szükséges akkor ismételjük meg a műveletet.

A mai napon ismét egy nagyszerű cikket készítettem a számotokra.

Most azoknak a vendégeknek szeretnék hasznos tippekkel szolgálni, akiknek vékonyszálú haja mindig gondot okoz, lelapul a haja és nincs tartása.

Első lépésként nagyon fontos a sampon kiválasztása és használata.
Mindenképpen Volumen-növelő sampont használjunk. A sűrű koncentrátumú sampon szárítja a hajat, ezért ne feledd hígítani egy kis mérőpohárban, és ezután vihetjük csak fel a sampont a fejbőrre és a haj egész területére, és masszírozó mozdulatokkal mossuk meg a hajunkat. Ha szükséges akkor ismételjük meg a műveletet.

A mindennapok során gyakran találkozunk különböző samponokkal a kisebb nagyobb hipermarketek polcain, melyek óriási választéka nehézzé teszi a választást. Négy fő típus alapján válasszuk ki a számunkra megfelelő sampont: Festett és színezett hajra való sampon, Száraz hajra való sampon, Fejbőrbroblémákra való sampon ( Korpás fejbőr, Zsíros fejbőr és haj, Érzékeny fejbőr, Haj és fejbőr erősítő ) és Érdes-Érett hajra való sampon.

Ha nem a megfelelő sampont választjuk, akkor gyakran tovább rontjuk a száraz vagy épp zsíros hatást. Szerencsére ezek a hatások nem hosszú távúak, így a sampon cseréjével orvosolhatóak.

Ha nem tudjuk eldönteni, hogy melyik problémával küszködünk illetve több probléma is fent áll a felsoroltakból, akkor gyere el és szívesen megnézem a fejbőrödet egy kamera segítségével, és kiválasszuk a számodra megfelelő terméket.

Köztudott, hogy a hajvasaló készülék rendszeres alkalmazása roncsolja a hajat, ésszerű használatával és a megfelelő hajápoló termékek kiválasztásával foglalkozni, ezzel azonban nagyon sokat tehetsz hajad egészségének megőrzéséért.
Az utóbbi időben minden hullámos és göndör hajú nő szívesebben hordja egyenesen a haját, de fontos betartani néhány alapszabályt, hogy megóvd hajad egészségét a hő káros hatásaitól.

Egyenes haj könnyedén?

Mivel a hajvasalók nagyon magas hőfokon dolgoznak, ajánlott egy jó minőségű, hőfok állíthatóságú, kerámialapos borítással rendelkező hajsimítót beszerezni.

Fontos, hogy semmiképpen se használd túl gyakran, ezalatt a mindennapi használatot értem. Vannak hajvasalók, melyek nemcsak száraz, de vizes hajon is alkalmazhatóak, bár az utóbbi módszert nem ajánlom, mert szerintem még jobban megterheli, roncsolja a hajat.

A hajfestés minősége elsődleges szempont minden nő számára. Többségük rengeteg időt szán a megfelelő színárnyalat kiválasztására, de ezzel még nem oldották meg a hajfestés legnagyobb problémáját.

Gyakran előfordul az otthoni hajfestéseknél dobozos termék esetén, hogy az eredmény nem tartós, nem a kívánt színhatást érted el, néhol több színárnyalatban pompázik a hajad, a nem megfelelően befestett haj veszteni kezdi a színét, jobb esetben fakóbb lesz, rosszabb esetben teljesen elszíneződik. A hajfestés eredményét a festék összetételén túl befolyásolja a különböző segédanyagok használata illetve a keverési arány nem megfelelő kikeverése, a haj minősége, de fontos tényező a festés során a hatóidő és a megfelelően egyenletes külső hőmérséklet is.

Ígéretemhez híven, megosztom veletek a póthaj kezelését, rendbetartását.
A hosszú haj napjainkban is a szépség, nőiesség szimbóluma.
Nők ezrei várnak éveket arra, hogy hajuk kellő hosszúságra nőjön.
Sokan közülük talán nem is tudják, hogy ma már van rá megoldás akár 1-2 óra alatt.
Számomra fontos, hogy magas szakértelemmel, kulturált, igényes környezetben, udvarias kiszolgálással professzionális szolgáltatást nyújtsak a vendégeim számára.
Kizárólag csak 100%-os európai natúr hajakkal dolgozok, ha esetleg úgy döntenél, hogy új hajra van szükséged.
Az európai haj a legjobb minőségű emberi haj.
Megfelelő karbantartás mellett, akár 2-3 évig is használható.
Fontos hogy, minősége megegyezzen saját hajunk minőségével, ezért ezzel a hajjal lehet a legtökéletesebb, észrevehetetlen hajhosszabbítást, illetve hajdúsítást elkészíteni.
Natúr színekben kaphatóak, ezért mindenki igénye szerint gyönyörű árnyalatokat lehet készíteni.

Hogyan történik a hajfelvarrás: