Telefonszám
+36 70-623-64-82
E-mail
kiss.szilvia.hairstylist@gmail.com

Üdvözöllek az oldalamon!

Egy kis rövid történetben szeretnék bemutatkozni!

 

Kiss-Szilvia-Hairstylist

Kiss Szilvia Hairstylist

Tanuló éveimet Papasz Vasziliosznál kezdtem, akinek nagyon sokat köszönhetek, hiszen megtanított a fodrászat minden kis fortélyára.

Neki köszönhettem, hogy elindított az én kis útamon, amit maximálisan, teljes odaadással, lelkiismeretesen űztem 6 évig.

Hogy mire is gondolok? A verseny pályafutásomra.

Amikor elkezdtem a fodrász iskolát, alig vártam, hogy bemenjek az első gyakorlati napomra.

Izgatottan vártam, hogy milyen is lesz az első nap, hiszen ez hatalmas dolog volt az életemben, mert meg tapasztalhattam, hogy milyen lesz az elkövetkezendő 20,30,40,50 évem.

Bevallom, féltem! Vettem egy nagy levegőt és elindultam.

Amikor benyitottam az üzletbe, azt éreztem, hogy majd kiugrik a szívem a helyéről. Mindenki mosolygósan fogadott és körbe vezetek az üzletben. Átöltöztem és leültem egy kis székre a mester mellé, és órák hosszat csak figyeltem, hogy hogyan is készülnek a szebbnél szebb, kreatívabb frizurák.

Elérkezett a 2., 3. és 4. nap és így tovább, amikor is már babafejen kezdtem el gyakorolni a frizurák készítését.

Körülbelül 2 hónap telt el, azóta amikor beléptem elsőnek az üzletbe, és ez miért fontos?

Mert ekkor, oda lépett hozzám a mester és azt mondta: Látom lelkes, ügyes és kreatív vagy!

Nemsokára lesz egy hazai verseny, amin indulnod kellene.

A lélegzetem elállt, nagyon jól esett, de legbelül tudtam, hogy ez még túl korai, hiszen alig 2 hónapja vagyok itt tanuló és még ollót sem fogtam a kezemben.

Egész este ez járt a fejemben!

Másnap reggel, amikor felkeltem, eldöntöttem elindulok a versenyen. Tudtam, hogy rengeteget kell készülnöm rá, de megcsinálom. Nap, mint nap a versenyre készültem órák hosszat, mire elérkezett az a bizonyos nagy nap, a verseny napja!

Izgultam nagyon, hogy a lehető legjobban teljesítsek! Ott volt az egész családom, mindenkinek a kezében fényképezőgép és kamera, hogy felvegyék a versenyzés menetét.

Amikor lejárt az idő, lejöttem a pástról, utána pedig izgatottan vártuk az eredményhirdetést!

Végre elérkezett az én kategóriám! A 6. helyezettől kezdték el sorolni a neveket.

A szívem a torkomban dobogott! Nagyon izgultam! Elhangzott a nevem: Kiss Szilvia.

Mire a zsűri ismételni kezdett: Első helyezést ért el Kiss Szilvia Alkami konty kategóriában.

Annyira izgultam, hogy szinte a nevemet sem hallottam, mire anyukám a mellettem lévő széken felugrott, és azt mondta, Szilvikém te nyertél!

Nagy örömmel és büszkeséggel mentem a színpadra fel és vettem át életem első aranyérmét.

Így kezdődött az én kis történetem, ami után már nem volt megállás, hiszen ez az élmény olyan szintű lökést adott, hogy versenyzés szinten nem volt megállás, minden létező versenyen részt vettem!

Rengeteget készültem minden egyes alkalomkor, ami meg is hozta gyümölcsét hiszen, számtalanszor állhattam a dobogón.

Csodás 6 évet versenyeztem, remek modellekkel, akiknek nagyon sokat köszönhetek, hiszen nekik is helyt kellett állniuk. Ezért szeretnék köszönetet mondani Pánczél Orsolyának és Müller Ritának, hogy hosszú éveken át velük versenyezhettem.

2006 nyarán fejeztem be a versenyzést, egy igazi nemzetközi megmérettetésen, a Moszkvai Világbajnokságon, ahol menyasszonyi konty kategóriában 10., alkalmi konty kategóriában 15. illetve csapatversenyben pedig 5. helyezést értem el.

2006-ban keresett meg a Wella Professionals Kft, hogy felkérjen a System Professionals oktatónak.

2007-ben Wella Sebastian oktató fodrász lettem.

2009-ben pedig minden álmom teljesült, hiszen bekerültem a Wella Professionals oktató, bemutató fodrászai közé, egyedüli nőként.

2010 nyarán kiadtam életem első könyvét: Esküvő Frizurák lépésről lépésre címen. Ebben a könyvben 15 merőben más más stílusú frizurát, konytyokat mutatok be lépésről lépésre.

2012- ben Illumina Color Magyarországi nagykövete lettem.

Azóta pedig folyamatosan építem a kis karrieremet, amelyet féltve őrzök

A  legfontosabb célom, a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása.

Hazai illetve nemzetközi továbbképzéseken fejlesztem a tudásomat, hogy vendégeimnek mindig a legújabb szolgáltatásokat nyújtsam, illetve a legújabb trendek szerint készítsem el a frizurájukat.

A rendszeres tréningek, szakmánk minden területét érintve foglalkozok a hajvágás, hajfestés, hajhosszabbítás, hosszú hajépítés, hajápolási tanácsadás magas szinten való elsajátításával.

Munkáimat vendégeim nem csak a szalonban, hanem különböző divat és hajbemutatók színpadjain, divatlapok hasábjain is viszontláthatják.

Köszöntelek az ,,Én kis történetemben"!